Beoordelingen van Venezia Hoogeveen

Recente recensies

4.0
.
1 november 2021
Greet Blokzijl
28 oktober 2021

Heerlijke gerechten, bezorging keurig

H Meinen
17 september 2021
Latisha Garcia
11 september 2021
G. Arendd
7 september 2021

Vertering was 15 minuten te laat. Toen bleek het de verkeerde bestelling te zijn. Deze werd er opgehaald en een half uur later kwam uiteindelijk onze bestelling. Tussen de tijd van bestellen en uiteindelijk leveren zat 1.5 uur. Er is een mail verstuurd maar er is hier niet op gereageerd

De Vries
27 augustus 2021

Weer super lekker gegeten. De verse pasta’s zijn een aanrader. Salmone is mijn favoriet. Het Italiaanse brood met kruidenboter maakt het af! Bezorgen altijd op tijd en vaak eerder 👍🏻

Vaartjes
16 augustus 2021

Super snelle bezorging 20 minuten eerder dan werd aangegeven. De lekkerste pizza’s van Hoogeveen. We hebben heerlijk gegeten!

Marco
18 juni 2021

Om 17:45 eten besteld via de website. Nu is het 21:00 en nog steeds niks ontvangen. Na 7 keer de telefoon helemaal uit te laten rammelen word er nog steeds niet opgenomen. Wij hebben inmiddels ergens anders een heerlijk calzone kunnen bestellen. Ik snap dat het druk kan zijn maar als ik niks hoor en compleet genegeerd word krijg je van mij een dikke 1. Is voor ons niet de eerste keer dat we deze ervaring met venezia hebben.

Martijn
22 mei 2021
Nienke
12 mei 2021

Heeeerlijk eten, goede kwaliteit. Zeer vriendelijke service

Ger
27 april 2021

Jammer, jammer, jammer! Als er op afgesproken tijd bezorgd zou worden waren het 10 sterren. Nu waren de gerechten niet echt heet meer, dat doet de smaak niet goed!

Corine
27 april 2021

We hebben heerlijk gegeten na een snelle bezorging.

Elisa
27 maart 2021
Nienke
7 maart 2021

Heerlijk eten, goede kwaliteit, warm en nette service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
1 maart 2021

Heel lekker gegeten, prima salades

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
12 februari 2021

Lekker eten, maar voor de 2e keer ruim anderhalf moeten wachten op het eten. Pluspunt: Kwaliteit eten top! Minpunt: Bezorgtijden die aangegeven worden worden ruim overschreden

Marjanne
10 februari 2021

Om half 5 een bestelling geplaatst, na anderhalf uur wachten maar eens gebeld hoelang het nog zou duren. Volgens de gene aan de telefoon was het niet mogelijk dat wij om half 5 al besteld zouden hebben.. uiteindelijk was de bestelling gevonden en zou het nog 3 kwartier duren. Dit bleek 5 kwartier te zijn. Op de bijgevoegde bon stond toch echt dat de bestelling om half 5 geplaatst was. Meneer was zeer onvriendelijk aan de telefoon, wij bestellen hier niet weer!

Martijn
31 januari 2021

Veel te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijenhuis.
28 januari 2021

Een half uur te laat, slappe patat, lauw en de extra kruiden zaten op de patat ipv op de aardappelschijfjes en de snitzel was zoutig en hard! Geen succes, jammer.

Harrie
24 januari 2021

Een prima eerste kennismaking. We hebben heerlijk gesmuld van onze kipsate en kipfilet schotels. Grote porties en heerlijk warm. Voor herhaling vatbaar. Een aandachtspunten: als je adverteert met een gratis drankje is het handig als het er ook bij zit. Maar dat zal me zeker niet weerhouden om nogmaals te bestellen. Een echte aanrader.

Bas
23 januari 2021

Lekker gegeten en flinke porties

Harco
19 januari 2021
De jong
17 januari 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harco
5 januari 2021
Groote
22 december 2020

Heerlijk gegeten , top

Doro
4 december 2020

Gister avond besteld en betaald maar niks ontvangen. Geen gehoord, donkere zaak. Erg makkelijk verdienen zo. Graag wil ik mijn geld terug, want zoals ik lees gebeurt het nu vaker.

Corneli en Marco
3 december 2020

Wij hebben NIETS ontvangen en wel betaald. Restaurant is niet bereikbaar. We zijn nu in gesprek met Sitedish om ons geld terug te krijgen

Michel Diphoorn
1 december 2020

Hallo , Maandag 30-11 heb via jullie website eten besteld om af te halen. Helaas was alles donker en uiteindelijk wel te woord gestaan. Begreep dat jullie gesloten zijn, mij werd verteld kom morgen maar na 16:00 en krijg je je geld terug.Ik was net bij jullie maar weer alles gesloten. Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug ? Mvg Michel Diphoorn

Anoniem
20 november 2020

Heerlijk gegeten, een aanrader!! Bezorgtijd in verhouding met andere restaurants is soms wat lang maar de kwaliteit van het eten maakt het meer dan goed.

Harco
7 november 2020
Harco
31 oktober 2020
Chris
1 oktober 2020

Eten besteld bevestiging binnen gekregen dat het geleverd zou worden alleen is der niks geleverd dag erna 3 keer gebeld word niet opgenomen.

Harco
17 september 2020
Suzanne
9 september 2020

Laat op de avond, dus snelle levering. Binnen een half uur. Prima service, geen op of aanmerkingen.

Hilda
13 augustus 2020

Dinsdag een bestelling opgehaald, was op tijd klaar en was erg lekker. Gaan zeker nog eens pizza en pasta bestellen.

Pn
6 juli 2020

Waardeloos. 1.5u wachten, terwijl ik bij de opmerking had geschreven dat ik graag gebeld wilde worden als het langer dan een half uur zou duren. Had via de eigen site besteld, dus bezorgtijd kwam niet in beeld. Toen ik een mail kreeg dat het meer dan een uur zou duren heb ik 12x gebelt zonder gehoor. Na meer dan een uur eindelijk contact het enige wat ik als reactie kreeg was, het is druk. Geen sorry, korting of andere oplossing. Gratis drankje zat er weer niet bij.!! Je proefte dat het druk was en het eten met haast was bereid. Pizza was taai, broodje van de Donner was keihard op sommige plekken. In 1 woord waardeloos.!! Bestellen hier nooit weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde en Mark
8 juni 2020

Heerlijk gegeten, hier gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie
21 mei 2020

Ondanks de drukte (2 uur later dan afgesproken) was het eten heerlijk, volgende keer zou ik graag gebeld willen worden als de besteltijd niet gehaald word.

Samantha
3 mei 2020

Goed eten :)

Anoniem
1 februari 2020

Super

Alwin
24 december 2019

Wij hebben ongeveer 2 uur moeten wachten op onze bestelling (Hoogeveen - Zuidwolde). Dit vinden wij erg lang. Het zou wel zo netjes zijn als dit vooraf werd gecommuniceerd, dan kun je er eventueel van afzien. Helemaal omdat je ook nog 5 euro betaald voor het bezorgen! Wij hadden twee pizza's besteld, de 4 kazen en de ossenhaas. De bodems waren erg smaakloos. Er zat nauwelijks blauwe kaas op de 4 kazen pizza. Het leek wel een margarita pizza. Op de ossenhaaspizza zat bijna geen ossenhaas. Wij zullen hier niet weer bestellen.

Stefanie
15 november 2019

Goede service, heerlijk eten, vriendelijk personeel.

Leon
21 oktober 2019

20 Minuten later dan de opgegeven 50 minuten levertijd werd de pizza bezorgd. Gelukkig was de pizza ditmaal lekker warm en voortreffelijk van smaak. Het enige verbeterpunt wat ik kan meegeven, verkort de levertijd, overschrijd deze ook niet. Dat is jammer, want de kwaliteit van de pizza is gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
1 oktober 2019

Besteld betaald maar helaas niets ontvangen zijn ook niet te bereiken

Snippe
19 september 2019
Mark Pouls
31 augustus 2019

Goedendag, gisteravond om 22.07 een bestelling gedaan, helaas is deze nooit aangekomen. We hebben geen idee waarom niet en hebben geen melding van jullie mogen ontvangen. We hebben dus wel een bestelling mail en deze beoordeling. Mvg Mark Pouls

Christian
31 augustus 2019

Bestel voor 5 uur pizza op de site en maar wachten en wachten zijn ze gesloten. Fijn dat het wordt aangegeven op de site!!!!! Top en dan een mail sturen om de bestelling te beoordelen....... Nou zwaar k*t......

Slecht
27 augustus 2019

Nog nooit problemen gehad maar na 3 uur nog geen eten van mij mogen ze die pizzas op een plek steken waar de zon nooit schijnt

Richard
15 juli 2019

Lekker en vooral warm eten. Bezorging duurt op drukke dagen wat langer, maar dat is begrijpelijk. Belangrijkste is dat het eten lekker is en dat het warm wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveliene
12 juni 2019
Christian Bothof
29 april 2019

Weer heerlijk pizza gegeten met gratis blikje cola 🌞

Ano
22 maart 2019
Bas
9 maart 2019

Prima pizza en op tijd bezorgd

Rik van Dalen
3 maart 2019

Het was lekker en GOED eten. Ga vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian Bothof
3 maart 2019

Heerlijk gegeten en lekker veel aardappelschijfjes!!!! Betaalbaar en Gratis frisdrank en een snelle bezorging. Beste pizzaria van Hoogeveen. Top

Onbekend
25 februari 2019

Beste sparibs in Hoogeveen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blij
22 februari 2019

Bestel hier 2-3x p week. Genoeg variatie en liefde in de eten kan je proeven!

Corine
15 februari 2019

Snelle bezorging. Eten was heerlijk en behoorlijk veel.

Sabine
10 februari 2019

Kapsalon, pasta en pizza’s besteld. We hebben met z’n allen heerlijk gegeten. En als bonus zat er een gratis blikje cola bij.

Henri
31 december 2019
Ramona en Luuk
19 oktober 2018

Voor het eerst hier eten besteld, lekker genoten en ruime porties.

Hans en Angelique
27 juli 2018

Heerlijk gegeten, Pizza was ruim belegd, Calzone Amadeoi is echt een aanrader voor de grote eter. Italiaans stokbrood met kruidenboter verdient ook een dikke pluim. Wel een uurtje moeten wachten, maar is het zeker waard.