Beoordelingen van Venezia Hoogeveen

Recente recensies van Venezia Hoogeveen

4 sterren na 31 reviews

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld bevestiging binnen gekregen dat het geleverd zou worden alleen is der niks geleverd dag erna 3 keer gebeld word niet opgenomen.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat op de avond, dus snelle levering. Binnen een half uur. Prima service, geen op of aanmerkingen.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dinsdag een bestelling opgehaald, was op tijd klaar en was erg lekker. Gaan zeker nog eens pizza en pasta bestellen.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos. 1.5u wachten, terwijl ik bij de opmerking had geschreven dat ik graag gebeld wilde worden als het langer dan een half uur zou duren. Had via de eigen site besteld, dus bezorgtijd kwam niet in beeld. Toen ik een mail kreeg dat het meer dan een uur zou duren heb ik 12x gebelt zonder gehoor. Na meer dan een uur eindelijk contact het enige wat ik als reactie kreeg was, het is druk. Geen sorry, korting of andere oplossing. Gratis drankje zat er weer niet bij.!! Je proefte dat het druk was en het eten met haast was bereid. Pizza was taai, broodje van de Donner was keihard op sommige plekken. In 1 woord waardeloos.!! Bestellen hier nooit weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, hier gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte (2 uur later dan afgesproken) was het eten heerlijk, volgende keer zou ik graag gebeld willen worden als de besteltijd niet gehaald word.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten :)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ongeveer 2 uur moeten wachten op onze bestelling (Hoogeveen - Zuidwolde). Dit vinden wij erg lang. Het zou wel zo netjes zijn als dit vooraf werd gecommuniceerd, dan kun je er eventueel van afzien. Helemaal omdat je ook nog 5 euro betaald voor het bezorgen! Wij hadden twee pizza's besteld, de 4 kazen en de ossenhaas. De bodems waren erg smaakloos. Er zat nauwelijks blauwe kaas op de 4 kazen pizza. Het leek wel een margarita pizza. Op de ossenhaaspizza zat bijna geen ossenhaas. Wij zullen hier niet weer bestellen.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heerlijk eten, vriendelijk personeel.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 Minuten later dan de opgegeven 50 minuten levertijd werd de pizza bezorgd. Gelukkig was de pizza ditmaal lekker warm en voortreffelijk van smaak. Het enige verbeterpunt wat ik kan meegeven, verkort de levertijd, overschrijd deze ook niet. Dat is jammer, want de kwaliteit van de pizza is gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld betaald maar helaas niets ontvangen zijn ook niet te bereiken

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag, gisteravond om 22.07 een bestelling gedaan, helaas is deze nooit aangekomen. We hebben geen idee waarom niet en hebben geen melding van jullie mogen ontvangen. We hebben dus wel een bestelling mail en deze beoordeling. Mvg Mark Pouls

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel voor 5 uur pizza op de site en maar wachten en wachten zijn ze gesloten. Fijn dat het wordt aangegeven op de site!!!!! Top en dan een mail sturen om de bestelling te beoordelen....... Nou zwaar k*t......

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit problemen gehad maar na 3 uur nog geen eten van mij mogen ze die pizzas op een plek steken waar de zon nooit schijnt

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vooral warm eten. Bezorging duurt op drukke dagen wat langer, maar dat is begrijpelijk. Belangrijkste is dat het eten lekker is en dat het warm wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk pizza gegeten met gratis blikje cola 🌞

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en op tijd bezorgd

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en GOED eten. Ga vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker veel aardappelschijfjes!!!! Betaalbaar en Gratis frisdrank en een snelle bezorging. Beste pizzaria van Hoogeveen. Top

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sparibs in Hoogeveen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier 2-3x p week. Genoeg variatie en liefde in de eten kan je proeven!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was heerlijk en behoorlijk veel.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon, pasta en pizza’s besteld. We hebben met z’n allen heerlijk gegeten. En als bonus zat er een gratis blikje cola bij.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier eten besteld, lekker genoten en ruime porties.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Pizza was ruim belegd, Calzone Amadeoi is echt een aanrader voor de grote eter. Italiaans stokbrood met kruidenboter verdient ook een dikke pluim. Wel een uurtje moeten wachten, maar is het zeker waard.