Beoordelingen van Venezia Hoogeveen

Recente recensies van Venezia Hoogeveen

4 sterren na 50 reviews

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit, warm en nette service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten, prima salades

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar voor de 2e keer ruim anderhalf moeten wachten op het eten. Pluspunt: Kwaliteit eten top! Minpunt: Bezorgtijden die aangegeven worden worden ruim overschreden

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 5 een bestelling geplaatst, na anderhalf uur wachten maar eens gebeld hoelang het nog zou duren. Volgens de gene aan de telefoon was het niet mogelijk dat wij om half 5 al besteld zouden hebben.. uiteindelijk was de bestelling gevonden en zou het nog 3 kwartier duren. Dit bleek 5 kwartier te zijn. Op de bijgevoegde bon stond toch echt dat de bestelling om half 5 geplaatst was. Meneer was zeer onvriendelijk aan de telefoon, wij bestellen hier niet weer!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur te laat, slappe patat, lauw en de extra kruiden zaten op de patat ipv op de aardappelschijfjes en de snitzel was zoutig en hard! Geen succes, jammer.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een prima eerste kennismaking. We hebben heerlijk gesmuld van onze kipsate en kipfilet schotels. Grote porties en heerlijk warm. Voor herhaling vatbaar. Een aandachtspunten: als je adverteert met een gratis drankje is het handig als het er ook bij zit. Maar dat zal me zeker niet weerhouden om nogmaals te bestellen. Een echte aanrader.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en flinke porties

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , top

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister avond besteld en betaald maar niks ontvangen. Geen gehoord, donkere zaak. Erg makkelijk verdienen zo. Graag wil ik mijn geld terug, want zoals ik lees gebeurt het nu vaker.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben NIETS ontvangen en wel betaald. Restaurant is niet bereikbaar. We zijn nu in gesprek met Sitedish om ons geld terug te krijgen

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo , Maandag 30-11 heb via jullie website eten besteld om af te halen. Helaas was alles donker en uiteindelijk wel te woord gestaan. Begreep dat jullie gesloten zijn, mij werd verteld kom morgen maar na 16:00 en krijg je je geld terug.Ik was net bij jullie maar weer alles gesloten. Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug ? Mvg Michel Diphoorn

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanrader!! Bezorgtijd in verhouding met andere restaurants is soms wat lang maar de kwaliteit van het eten maakt het meer dan goed.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld bevestiging binnen gekregen dat het geleverd zou worden alleen is der niks geleverd dag erna 3 keer gebeld word niet opgenomen.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat op de avond, dus snelle levering. Binnen een half uur. Prima service, geen op of aanmerkingen.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dinsdag een bestelling opgehaald, was op tijd klaar en was erg lekker. Gaan zeker nog eens pizza en pasta bestellen.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos. 1.5u wachten, terwijl ik bij de opmerking had geschreven dat ik graag gebeld wilde worden als het langer dan een half uur zou duren. Had via de eigen site besteld, dus bezorgtijd kwam niet in beeld. Toen ik een mail kreeg dat het meer dan een uur zou duren heb ik 12x gebelt zonder gehoor. Na meer dan een uur eindelijk contact het enige wat ik als reactie kreeg was, het is druk. Geen sorry, korting of andere oplossing. Gratis drankje zat er weer niet bij.!! Je proefte dat het druk was en het eten met haast was bereid. Pizza was taai, broodje van de Donner was keihard op sommige plekken. In 1 woord waardeloos.!! Bestellen hier nooit weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, hier gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte (2 uur later dan afgesproken) was het eten heerlijk, volgende keer zou ik graag gebeld willen worden als de besteltijd niet gehaald word.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten :)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ongeveer 2 uur moeten wachten op onze bestelling (Hoogeveen - Zuidwolde). Dit vinden wij erg lang. Het zou wel zo netjes zijn als dit vooraf werd gecommuniceerd, dan kun je er eventueel van afzien. Helemaal omdat je ook nog 5 euro betaald voor het bezorgen! Wij hadden twee pizza's besteld, de 4 kazen en de ossenhaas. De bodems waren erg smaakloos. Er zat nauwelijks blauwe kaas op de 4 kazen pizza. Het leek wel een margarita pizza. Op de ossenhaaspizza zat bijna geen ossenhaas. Wij zullen hier niet weer bestellen.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heerlijk eten, vriendelijk personeel.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 Minuten later dan de opgegeven 50 minuten levertijd werd de pizza bezorgd. Gelukkig was de pizza ditmaal lekker warm en voortreffelijk van smaak. Het enige verbeterpunt wat ik kan meegeven, verkort de levertijd, overschrijd deze ook niet. Dat is jammer, want de kwaliteit van de pizza is gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld betaald maar helaas niets ontvangen zijn ook niet te bereiken

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag, gisteravond om 22.07 een bestelling gedaan, helaas is deze nooit aangekomen. We hebben geen idee waarom niet en hebben geen melding van jullie mogen ontvangen. We hebben dus wel een bestelling mail en deze beoordeling. Mvg Mark Pouls

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel voor 5 uur pizza op de site en maar wachten en wachten zijn ze gesloten. Fijn dat het wordt aangegeven op de site!!!!! Top en dan een mail sturen om de bestelling te beoordelen....... Nou zwaar k*t......

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit problemen gehad maar na 3 uur nog geen eten van mij mogen ze die pizzas op een plek steken waar de zon nooit schijnt

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vooral warm eten. Bezorging duurt op drukke dagen wat langer, maar dat is begrijpelijk. Belangrijkste is dat het eten lekker is en dat het warm wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk pizza gegeten met gratis blikje cola 🌞

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en op tijd bezorgd

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en GOED eten. Ga vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker veel aardappelschijfjes!!!! Betaalbaar en Gratis frisdrank en een snelle bezorging. Beste pizzaria van Hoogeveen. Top

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sparibs in Hoogeveen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier 2-3x p week. Genoeg variatie en liefde in de eten kan je proeven!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was heerlijk en behoorlijk veel.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon, pasta en pizza’s besteld. We hebben met z’n allen heerlijk gegeten. En als bonus zat er een gratis blikje cola bij.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier eten besteld, lekker genoten en ruime porties.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Pizza was ruim belegd, Calzone Amadeoi is echt een aanrader voor de grote eter. Italiaans stokbrood met kruidenboter verdient ook een dikke pluim. Wel een uurtje moeten wachten, maar is het zeker waard.